Monday, July 27, 2009

Senarai biskut + Harga$$$

Mungkin lps lu org tgk harga nie, gua confirm nyer ader antara lu org yg ckp mahal. Beb, nie pendapat gua, lu org nk ambik lu org ambik.. klu x, lu tutup jer trus blog gua nie... gua x da hal.. pendapat gua...klu kiter makan mahal sikit x pe, asalkan puas hati (tu pun bergantung kpd bajet lu org la)bila puas hati mkn, harga yg kite nk bayar tue pun kiter x da hal. Sama jugak lah ngan biskut gua. Gua x ckp yg biskut gua nie sedap...gua bley jer tulis up kan biskut gua kt sini lebey2... tp buat pe klu indah khabar dr rupa.. lu org bley try beli dl satu bekas ke...or lu org nk sample sebelum raya ni ke..., gua bley bg. no hal nyer.. tp beb..gua bg tester, x lah gua bg satu bekas mungkin separuh or satu bentuk kuih tu la.. klu satu bekas.... tu bukan nk try dh tue... tu nk Melantak ...hahahahaaa....
Kt bwh nie gua list kan senarai biskut gua beserta ngan harganya sekali. Lu org bley tgk dl, sbb pic and details cookies akan gua tampal kan utk next post..

MarLiYa Cookies

  1. Short Break--->RM 35.00
  2. Candy Raspberry--->RM 35.00
  3. Peanut Crunchy--->RM 25.00
  4. Cutie Heart'z--->RM 25.00
  5. Sweet Sesame--->RM 25.00
  6. Ribbon Hat---> RM 25.00
  7. Snow Flakes--->RM 25.00
  8. Almond London--->RM 30.00
  9. Pineaple Tart--->RM 27.00

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete